Perruqueria

Perruqueria

Especialistes en
Cabell & Bellesa

Llmartin’s va obrir el 2009 i ens avala una gran experiència en tractaments de perruqueria i estètica. Apassionades de la nostra feina, no deixem mai d’aprendre per estar al dia de totes les novetats del sector i poder oferir el millor servei als nostres clients. Descrobreix tot el ventall de tractaments de perruqueria i estètica que et podem oferir al nostre situat al centre de Sabadell.

Serveis

Assessorament personalitzat

Portes molt de temps pensant en un canvi d'imatge però no t'atreveixes o no trobes el moment? Explica'ns què tens en ment i t'aconsellarem el millor, sempre des del nostre criteri professional. T'ajudarem!

Especialistes en coloració

Ampli ventall de tractaments en coloració del cabell. Treballem el color de cabell segons l'estil de cada client/a i amb les millors tècniques per aconseguir uns cabells bonics i saludables.

Apassionades de l'Art

A Llmartins som unes apassionades de l'art i això es nota en cada servei que realitzem. Buscant sempre l'equilibri entre la naturalitat i el toc artístic en cada un dels nostres tractaments. Resultats espectaculars!

Básics

Serveis Bàsics

Descobreix a continuació la nostra selección de serveis de perruqueria i estètica bàsics per a home i dona. La nostra experiència i el treball amb productes d’alta qualitat ens avala. Truca’ns i demana més informació

Canvi d'estil

Tallat home

Talla dona

Brushing

Coloració

Coloració

Som experts en coloració natural, creativa i original. Perfeccionem i apliquem totes les varietats de color desitjades amb múltiples tècniques innovadores d’alta gama, adaptades a cada necessitat individual, implementant el més ampli catàleg de tendències de moda i artístiques, tan clàssiques com modernes.

Color

Punts de llum

Bany de color

Patch

Patch Balallage

Bronde

Babylight

Permanentat

Permanentat

Disposem de les metodologies més punteres tan per moldejar com per arrissar els cabells llisos, si vols canviar de look, o bé per definir i tractar el cabell que ja tens i t’agrada. Comptem amb les tècniques estètiques de permanent més innovadores i sofisticades.

Moldejat cabell curt o llarg

Big-perm

Moldejat d'anelles

10 bigudies

Permanent

Salut capil·lar

Salut i reparació capil·lar

Som especialistes en l’estudi i diagnòstic més acurat del cabell. Aconseguim el tractament específic i adequat a l’estil de cada persona, assessorant i oferint en tot moment tendències actuals i creatives de máxima qualitat. Adaptem el tractament, personalitzant-lo a tot tipus de cabell, beneficiant-ne la salut integral, reparant des de l’arrel fins a les puntes, aportant fortalesa i incidint en la regeneració del cuir cabellut. Combatem la falta de vitalitat, caiguda, excés de densitat, caspa o descamació fomentant un creixement saludable, orgànic i estètic en tot el cabell.

Ola Plex

The original

Lakme - allisat natural

Descobreix la hialuroplastia

Lakme I-Plex

Antiencrespament

Nioxin

Peeling + hidratació

Nioxin

Tractament anticaiguda

Malibu

Tractament vegà de proteïnes essencials pel cabell

Rehyar 8

Hidratació

Ilumin 8

Brillantor

Rehabilli 8

Reparació

Targetes regal

Consulta'ns

T’assessorarem per aconseguir el teu millor regal i farem un pressupost a mida de les teves necessitats.

Dilluns
9:00 - 14:00

Dimarts a divendres
9:00 - 19:00

Dissabte
9:00 - 14:00

Diumenge
Tancat

607 649 669
info@llmartins.com