Política de privacitat

Aquesta Política de Privacitat descriu com es recopila, utilitza i comparteix la teva informació personal quan visites www.llmartins.com.

Quina informació personal recopilem

Quan visites el lloc, recopilem automáticamente certa informació sobre el teu dispositiu, inclosa la informació sobre el teu navegador web, direcció IP, zona horaria i algunes de les cookies que estàn instalades en el teu dispositiu.

A més, a mida que navegues pel lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veus, quins llocs web o termes de cerca et remeten al lloc, i informació sobre com interactures amb el lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticamente com Informació del dispositiu (device information).

Recopilem informació del dispositiu utilitzant les següents tecnologies:

  • Cookies: son arxius de dades que es coloquen en el teu dispositiu o ordinador i amb freqüència inclouen un identificador únic anònim.
  • Arxius de registre: rastregen les accions que passen en el lloc i recopilen dades, inclosa la teva direcció IP, el tipus de navegador, el proveïdor de serveis d’internet, les pàgines de referència/sortida i les marques de data i hora.

Com fem servir la teva informació personal

Utilitzem la informació del dispositiu que recopilem per ajudar-nos a detectar possibles riscos i fraus (en particular, la teva direcció IP) i, en general, per millorar i optimitzar el nostre lloc.

Compartint la teva informació personal

Compartim la teva informació personal amb tercers per a ajudar-nos a utilitzar-la com s’ha descrit anteriorment.

També utilitzem Google Analytics per a ajudar-nos a comprendre com els nostres clients utilitzen www.llmartins.com.

Finalment, també podem compartir la teva informació personal per complir amb les lleis i regulacions aplicables, per respondre a una citació, una ordre de registre o altres sol·licituds legals d’informació que rebem, o per protegir els nostres drets.

Els teus drets

Si ets un resident europeu, tens dret a accedir a la informació personal que tenim sobre tu i a sol·licitar que la teva informació personal es corregeixi, actualitzi o elimini. Si desitges exercir aquest dret, si us plau contacta’ns.

A més, si ets resident europeu, notem que estem processant la teva informació per complir amb els contractes que podriem tenir amb tu, o d’altra banda per perseguir els nostres interessos comercials legítims mencionats anteriorment.

Has de tenir en compte que la teva informació es transferirà fora d’Europa, inclús a Canadà o EUA.

Canvis

Podem actualitzar aquesta política de privacitat de tant en tant per reflexar, per exemple, canvi en les nostres pràctiques o per altres raons operatives, legals o reglamentaries.

Si tens preguntes i/o necessites més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a info@llmartins.com